avion_f6532.jpg

Ți-ai dorit vreodată să călătorești undeva și ai ajuns la concluzia că pur și simplu nu poți ajunge acolo pentru că este mult prea scump? Iată câteva sfaturi bune pentru a găsi cele mai ieftine bilete de avion spre destinația ta. Trebuie doar să știi cum să devii un călător smart.  

Abonează-te!

Ai grijă să te abonezi la noutățile tuturor companiilor aeriene care te interesează. Dă like paginilor de Facebook și de Instagram, ca să fii primul care află ofertele lor promoționale. Chiar dacă anunță discount-uri, fiecare companie are doar câteva locuri la preț redus și orice minut de întârziere poate să însemne o șansă ratată. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ai răbdare!

Încă din luna ianuarie, fă-ți timp să te uiți dimineața și seara măcar o oră pe siteurile marilor companii aeriene și ale celor low-cost. Multe dintre prețurile mici de avion nu sunt anunțate și nu pot fi găsite nici pe motoarele de căutare tot timpul. 

Alege perioada potrivită!

De obicei, evită lunile august și decembrie și marile sărbători, când mulți români din diaspora se întorc acasă, iar prețurile explodează. Cele mai bune perioade în care puteți călători cu bani puțini sunt lunile februarie, mai și noiembrie. 

Folosește motoarele de căutare specializate!

Există mai multe site-uri care scanează toate companiile aeriene și te ajută să găsești cel mai ieftin bilet. Îți compară, practic, toate ofertele pentru destinația aleasă de tine. Cel mai popular este Momondo, dar mai puteți încerca și Kayac, Expedia, Opodo, Vola sau Skyscanner.

Rezervă din timp!

Din experiența noastră, vă recomandăm să vă luați biletul de avion cu cel puțin două luni înainte. Economia este substanțială. Nu lăsați pe ultima sută de metri și asta pentru că principiul “last-minute” nu funcționează tot timpul la companiile aeriene. Un bilet cumpărat de azi pe mâine costă cât o vacanță întreagă.

Nu călători în weekend!

Atunci când vrei să pleci într-un city-break, în weekend, asigură-te că poți să îți iei măcar o zi liberă în plus de la serviciu. Cele mai scumpe zile de plecare sunt vineri și sâmbătă. Așa că, dacă vei pleca joi sau într-o altă zi din săptămână, poți economisi ceva bani.

Citește mai multe pe calatorinbascheti.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg