mamaia_beach_05151.jpg

Stațiunea Mamaia a devenit vedetă pe European Best Destination, o platformă online cu cele mai frumoase plaje şi destinaţii de pe continent unde milioane de turişti văd fotografii şi află informaţii despre locurile pe care le pot vizita.

Cele mai apreciate sunt apoi promovate gratuit în întreaga lume. Anul acesta, pentru prima dată, staţiunea Mamaia este în topul plajelor pe care turiştii trebuie să le viziteze.

Plaja întinsă, nisipul fin şi o adâncime potrivită a apei ar fi cele mai evidente calităţi ale staţiunii Mamaia. Însă, cu siguranţă, Mamaia iese în evidenţă şi prin divertismentul pe care îl poate oferi, în special petrecerile incendiare din toiul nopţii organizate pe malul mării.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei mai mulţi oaspeţi străini au ales plajele curate şi atent aranjate din centrul şi nordul staţiunii. Unele dintre ele deţin şi râvnitul certificat Blue Flag.

Platforma europeană de destinaţii turistice recomandă Mamaia ca o staţiune pentru tinerii dornici de distracţie şi o compară chiar cu Miami, la unele capitole, dar cu preţuri mult mai mici. 

Turiştii străini au fost cei care au votat şi au adus Mamaia în topul destinaţiilor din acest an pentru că, paradoxal, nicio instituţie din România nu colaborează cu platformă care promovează cele mai frumoase locuri din Europa. 

citește mai multe pe stirileprotv.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg