poza-articol-neversea_120d5.png

Ai chef de cea mai tare petrecere de pe litoral? Radio Prahova te trimite fix acolo!

De luni până vineri, între 10 și 13, ALEX îți dă un abonament dublu la Neversea! E simplu! Trimiți pe WhatsApp la 0734.992.992 parola zilei și intri în tragerea la sorți pentru un super premiu. Dacă te-au sunat, ai câștigat! Stay tuned! Iar luna iulie te-ar putea prinde la mare, la soare, la super distracție.

În perioada 4-7 iulie, pe cele 7 scene amplasate pe plaja NEVERSEA vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai momentului. DJ Snake, G-Eazy, Sean Paul, Jessie J, Afrojack, Alesso, Lost Frequencies, Salvatore Ganacci, Mahmut Orhan. Line-up-ul e completat printre alții de Inna, Delia și The Motans.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dacă nu ți-ai luat încă un abonament îl mai poți cumpăra la prețul special de 549 de lei plus taxe. De asemenea, poți opta pentru bilete de 1 zi. Mai multe detalii găsești pe neversea.com

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg