vreme-litoral-8658362_d7b1c.jpg

Minivacanța de Rusalii deschide și vacanța elevilor, dar și sezonul turistic estival. 

Meteorologii au vești excelente pentru urmatoarele zile. Ploile vor fi doar izolate, de scurtă durată, iar soarele va ridica temperaturile, aducându-le la valori specifice miezului de vară.

Pentru cei care vor pleca pe Valea Prahovei, la munte vremea va fi însorită și doar izolat s-ar putea semnala precipitații. Minimele în jur de 15 grade, iar maximele spre 30.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Chiar dacă este abia mijlocul lunii iunie, apa mării s-a încălzit extrem de mult, are în jur de 26 de grade Celsius aşa că puteţi face baie fără probleme. Maximele din aer depășesc frecvent 30-32 de grade.

Directorul general al Administraţiei Naţionale Apele Române (ANAR), Victor Sandu, i-a cerut directorului Administraţiei Bazinale de Apă (ABA) Dobrogea - Litoral, Hristu Uzun, să efectueze o ultimă verificare a plajelor înaintea începerii minivacanţei de Rusalii.

Având în vedere faptul că operatorii economici care au închiriat sectoarele de plaje se vor confrunta pentru prima dată, în acest an, cu un flux mare de turişti, inspectorii bazinali de apă trebuie să verifice dacă sunt respectate prevederile legale şi cele contractuale.

Operatorii de turism au pus presiune pe autorități, astfel încât acestea au grăbit lucrările de reparații pe autostrada A2, pe care acum se circulă fără probleme.

vreme-litoral-8658362_e504a.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg