vreme-litoral-8658362_d7b1c.jpg

Minivacanța de Rusalii deschide și vacanța elevilor, dar și sezonul turistic estival. 

Meteorologii au vești excelente pentru urmatoarele zile. Ploile vor fi doar izolate, de scurtă durată, iar soarele va ridica temperaturile, aducându-le la valori specifice miezului de vară.

Pentru cei care vor pleca pe Valea Prahovei, la munte vremea va fi însorită și doar izolat s-ar putea semnala precipitații. Minimele în jur de 15 grade, iar maximele spre 30.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Chiar dacă este abia mijlocul lunii iunie, apa mării s-a încălzit extrem de mult, are în jur de 26 de grade Celsius aşa că puteţi face baie fără probleme. Maximele din aer depășesc frecvent 30-32 de grade.

Directorul general al Administraţiei Naţionale Apele Române (ANAR), Victor Sandu, i-a cerut directorului Administraţiei Bazinale de Apă (ABA) Dobrogea - Litoral, Hristu Uzun, să efectueze o ultimă verificare a plajelor înaintea începerii minivacanţei de Rusalii.

Având în vedere faptul că operatorii economici care au închiriat sectoarele de plaje se vor confrunta pentru prima dată, în acest an, cu un flux mare de turişti, inspectorii bazinali de apă trebuie să verifice dacă sunt respectate prevederile legale şi cele contractuale.

Operatorii de turism au pus presiune pe autorități, astfel încât acestea au grăbit lucrările de reparații pe autostrada A2, pe care acum se circulă fără probleme.

vreme-litoral-8658362_e504a.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Claudiu Vasilescu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg