DSCF6980p_56430.jpg

Sâmbătă, 15 iunie, va fi organizat turul ghidat „La pas prin trecutul Ploieștilor”, o incursiune în lumea lui moș Ploaie, dar și a personajelor lui Caragiale; a bogăției și prosperității petrolului, dar și a dezastrului adus de acesta; a jobenului și a trăsurilor, dar și a trenului care întoarce „ca la Ploiești”; a caselor șic, cu stucaturi și curți largi, dar și a blocurilor gri și monotone. 

Explicațiile vor fi însoțite de imagini de epocă – fotografii unicat, reproduceri după poze rare, precum și cărți poștale vechi de mai mult de un secol.

Turul de sâmbătă, 15 iunie, va începe la ora 11:00, iar punctul de plecare statuia lui Ion Luca Caragiale (de vizavi de Casa Căsătoriilor) și are o durată de 1 oră și jumătate – două ore, ultima oprire fiind în apropierea Palatul Administrativ.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Contribuție recomandată este 20 ron (sumele obținute find utilizate pentru strângerea de documente și obiecte legate de istoria orașului Ploiești). Locurile sunt limitate, iar înscrierea se face prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Detalii pe http://dezvoltareurbana.org

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg