fbpx

anBnJnc9ODAwJmhhc2g9MmIwNmVmZTMxODUzNjAxNmMzZTI2YTRiNDkyMzUxMjM.thumb_9f0e9.jpg

Actriţa Gwendoline Christie este recunoscătoare pentru rolul lui Brienne of Tarth, din „Game of Thrones”, care i-a dat ocazia să descopere cum sunt privite femeile în societate în funcţie de forma corpului lor. 

Actriţa, care are o înălţime de 1,91 metri, a declarat că rolul pe care îl deţine în populara serie fantastică medievală i-a oferit şansa de a afla mai multe despre modul în care sunt privite femeile în societate în funcţie de forma corpului lor.

Christie a debutat în serie în sezonul al doilea şi ulterior a ajuns unul dintre personajele principale. Întrebată ce simte acum când seria de lungă durată se apropie de final, actriţa în vârstă de 40 de ani a spus că este ''emoţionată'' dar şi ''recunoscătoare'. ''Sunt atât de emoţionată. Sunt recunoscătoare. Au fost opt ani de muncă'', a spus actrița, citată de Agerpres.

''Când a venit acest rol am ştiut că mă va forţa să îmi confrunt androginia, fizicul, înălţimea, forţa, defectele feţei şi corpului. M-a făcut să îmi pun întrebări despre ce înseamnă să fii femeie, despre modul în care suntem văzute în societate şi cum suntem definite în media şi în divertismentul mainstream. A fost un privilegiu să joc acel rol. A fost o evoluţie a sinelui'', a mărturisit actriţa.

Ultimul episod din seria ''Game Of Thrones'' va fi difuzat la data de 20 mai.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg