„Game of Thrones”. Gwendoline Christie, despre personajul Brienne of Tarth: „M-a făcut să îmi pun întrebări despre ce înseamnă să fii femeie”

0
anBnJnc9ODAwJmhhc2g9MmIwNmVmZTMxODUzNjAxNmMzZTI2YTRiNDkyMzUxMjM.thumb_9f0e9.jpg

anBnJnc9ODAwJmhhc2g9MmIwNmVmZTMxODUzNjAxNmMzZTI2YTRiNDkyMzUxMjM.thumb_9f0e9.jpg

Actriţa Gwendoline Christie este recunoscătoare pentru rolul lui Brienne of Tarth, din „Game of Thrones”, care i-a dat ocazia să descopere cum sunt privite femeile în societate în funcţie de forma corpului lor. 

Actriţa, care are o înălţime de 1,91 metri, a declarat că rolul pe care îl deţine în populara serie fantastică medievală i-a oferit şansa de a afla mai multe despre modul în care sunt privite femeile în societate în funcţie de forma corpului lor.

Christie a debutat în serie în sezonul al doilea şi ulterior a ajuns unul dintre personajele principale. Întrebată ce simte acum când seria de lungă durată se apropie de final, actriţa în vârstă de 40 de ani a spus că este ”emoţionată” dar şi ”recunoscătoare’. ”Sunt atât de emoţionată. Sunt recunoscătoare. Au fost opt ani de muncă”, a spus actrița, citată de Agerpres.

”Când a venit acest rol am ştiut că mă va forţa să îmi confrunt androginia, fizicul, înălţimea, forţa, defectele feţei şi corpului. M-a făcut să îmi pun întrebări despre ce înseamnă să fii femeie, despre modul în care suntem văzute în societate şi cum suntem definite în media şi în divertismentul mainstream. A fost un privilegiu să joc acel rol. A fost o evoluţie a sinelui”, a mărturisit actriţa.

Ultimul episod din seria ”Game Of Thrones” va fi difuzat la data de 20 mai.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău