fbpx

1012714_1679736955647459_5775985391676569530_n_6591d.jpg

Grăsimea şi proteinele expuse în mod direct la foc formează o mulţime de compuşi. Aceştia, consumaţi frecvent şi în cantităţi mari, pot pune sănătatea în pericol, spun medicii.

Pentru a ne proteja sănătatea, medicii recomandă în primul rând să curățăm bine grătarul înainte de preparare. Apoi, să evităm fripturile bine făcute.

Acea crustă crocantă pe care o savurăm cu toții este și cea mai nesănătoasă, avertizează specialiștii, pentru că acolo se formează cele mai multe substanțe dăunătoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Asta nu înseamnă că nu trebuie să mai mâncăm carne la grătar, ci să o preparam ținând cont de câteva sfaturi. De exemplu, marinarea.

Un alt sfat pentru cei care doresc să facă un grătar sănătos: alegeți o carne cât mai slabă și consumați carnea cu legume proaspete.

Vezi reportajul pe Digi24.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg