fbpx

gaitele.jpgPloieștenii, și nu numai, sunt așteptați în această primăvară la spectacole de excepție, găzduite de Casa de Cultură a Sindicatelor. Una dintre cele mai savuroase comedii, în a cărei distribuție regăsim nume mari ale teatrului și filmului românesc, este GAIȚELE, de Al. Kirițescu, piesă care va fi pusă în scenă atât pe 25 martie, cât și pe 2 aprilie.

Una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești, „Gaițele” sau „Cuibul de viespi”, cum se intitula la începutul anilor ’30, este un text de mare forță dramatică care degajă o energie uriașă.

Un spectacol cu un enorm succes care s-a bucurat până acum de creația și palmaresul unor mari actori ai scenei și filmului românesc, ce va putea fi văzut la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești într-o admirabilă distribuție: Florina Cercel, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Liviu Cheloiu, Sebastian Bălășoiu.

O satiră socială pe care nu te saturi s-o vezi și s-o revezi, în care găsești cadre din viața de zi cu zi.

Biletele au fost puse deja în vânzare, la prețul de 70 lei pentru categoria a II-a și 90 de lei pentru locurile de la categoria I. Se găsesc online, pe www.ticketstore.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

gaitele.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg