fbpx

ZyZ3PTgwMCZoYXNoPWE0ZDRkNzhlNGNjMDUxY2M3ZWRjODQwYzQ2YTc3ODc2.thumb.jpg

Șase site-uri de rezervări online vor implementa schimbări majore pentru a pune capăt tacticilor înșelătoare de vânzări și taxelor ascunse, după o investigație care a scos la iveală aceste nereguli, anunță Sky News.

Expedia, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Ebookers și Trivago au fost anchetate de către Autoritatea pentru Concurenţă şi Piaţă (CMA), care a intervenit în urma numeroaselor sesizări legate de taxe ascunse, reduceri înșelătoare și tactici prin care clienții erau presați să cumpere cât mai repede.

Site-urile vor fi obligate să afișeze numărul real al persoanelor care se uită la o ofertă și să specifice dacă acestea sunt interesate de aceleași date ca acelea căutate de un utilizator, nu vor mai afișa nici reduceri înșelătoare sau care să îi inducă în eroare pe clienți, precum comparația prețului unui apartament de lux cu cel al unei camere dublă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În plus, toate site-urile trebuie să afișeze toate taxele impuse clienților, inclusiv cele ascunse sau tarifele suplimentare percepute de unitățile de cazare.

Toate aceste schimbări vor fi implementate până la 1 septembrie 2019, cel târziu.

sursa: digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg