fbpx

guatemala.jpg

Începe fiecare dimineață cu o cafea deosebită, proaspăt prăjită la Ploiești. Observatorulph.ro și compascoffe.ro vă prezintă un nou episod din ”ghidul cafelei”.

Știați că la Ploiești ajunge și un sortiment de cafea deosebit față de cel obișnuit, din supermarket? Este vorba de cafeaua cultivată în regiunea Guatemala, din America Centrală, la o altitudine cuprinsă între 1.200 ș 1.700 metri.

După ce este prăjită, acest sortiment de cafea, din categoria premium, capătă note florale, citrice, ciocolatii și dulci, mai ales datorită polenizării naturale. 

Cafeaua din Guatemala este carcterizată de aciditatea florală și aromele ciocolatii. Are un gust subtil, cu note delicate de fructe și textură ușoară.

Pentru detalii și comenzi accesați www.compascoffee.ro. Livrarea se face la domiciliu, iar transportul în Ploiești este gratuit! (P)

NO6.png

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg