fbpx

holograf.JPG

Este, poate, cea mai cunoscută, longevivă și înfrăgită formație de pop-rock din România. Trupa Holograf își începe luna martie cu un concert de zile mari, așa cum și-a obișnuit publicul, la Ploiești, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Biletele au fost deja puse-n vânzare. 

„Muzica holografilor a traversat generații, hiturile lor sunt decor pentru poveștile de iubire ale părinților și copiilor, o performanță la care visează orice artist.
Vino la concertul extraordinar Holograf pe 02.03.2019 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești și le vei redescoperi super hiturile «Să nu-mi iei niciodat[ dragostea», «Ochii tăi», «Vine o zi», «Și băieții plâng câteodată», «Ți-am dat un inel»", se arată în prezentarea făcută de către organizatorii concertului.

Vor fi puse la dispoziție zece bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora. Cei interesați vor putea obține mai multe detalii pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Biletele costă 89 lei la categoria B, 139 lei la categoria A și 169 la categoria VIP și se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și in rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Spectacolul începe la ora 19.30.

holograf.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro