fbpx

concert.jpg

Amatorii muzicii folk sunt așteptați, sâmbătă seara, la Club Live în Câmpina, acolo unde vor concerta Adrian Sărmărșan și Tituș Constantin. Cei prezenți vor avea parte și de piese în premieră, fiind vorba despre cântece de viitoarele albume ale celor doi.

Genul abordat de cei doi este de folk country-rock. Pe lângă melodiile deja cunoscute, Adrian Sărmașan și Tituș Constantin vor aduce în concertul de la Câmpina și dezvăluiri muzicale de pe noile albume pe care urmează să le lanseze.

Totodată, se vor întrece în a aduce, în forma acustică, energia și dinamica stilului country rock de care amândoi sunt puternic influențați în cântecele lor.

Nu vor lipsi nici melodiile mai vechi de pe albumele deja editate și care au avut succesul lor.

Concertul începe de la ora 21.00.

concert.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg