46492603_1938987573064730_8740781097635282944_n.jpg

Doi iubitori de natură au pus bazele unei afaceri de succes: observatoare de animale sălbatice din zona Transilvaniei. Aceștia au deschis și un canal pe Youtube prin care transmit live imagini din zona hrănitorilor pentru animalele sălbatice.

Potrivit prezentării de pe site-ul oficial, medveles.eu, turiștii sunt plimbați cu microbuze sau mașini de teren până în zona observatoarelor de unde pot urmări animale sălbatice precum urși, cerbi și mistreți.

De exemplu, observatorul de urși este situat la 17 km de Gheorghieni, spre Praid, în mijlocul pădurii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un tur cu mașina în natură, care durează aproximativ trei ore, costă 35 de euro/adult, respectiv 10 euro/copil.

Zilnic, pe Facebook sau Youtube, sunt transmise în direct imagini de la observatoare, care surprind deseori animale sălbatice în timpul hrănirii.

VIDEO Imagini senzaționale surprinse de camerele de supraveghere în mijlocul pădurii

 

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.