1293964477valea-prahovei-1000x600.jpg

Mai repede din Malaezia în România decât de la Bucureşti la Braşov. Asta au trăit turiştii străini care şi-au dorit să petreacă Revelionul la munte, pe Valea Prahovei, dar şi conaţionalii deja obişnuiţi cu calvarul de pe DN1.

Cozile de maşini s-au întins pe câte opt, nouă kilometri, iar un drum de două ore a durat chiar şi de trei ori mai mult.

Blocate în spaţiu şi timp. Aşa au arătat maşinile pe drumul de pe Valea Prahovei, la fel s-au simţit şi şoferii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Jale mare! Uitaţi!

E o surpriză?

Surpriză mare, rău de tot. Nu mai pot de nervi!

VIDEO pe digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...