fbpx

aglomeratie dn.jpg

Se anunță trafic aglomerat începând de astăzi pe Drumul Național 1, către munte. Mii de români pornesc spre stațiunile de pe Valea Prahovei pentru mini-vacanța de Revelion. Polițiștii estimează că zeci de mii de mașini vor tranzita DN1, astăzi și mâine, având în vedere că, majoritatea pachetelor oferite de hotelieri încep în aceste două zile.  

Revelionul pe Valea Prahovei, mai scump decât în Thailanda!

1.950 de lei. Este suma medie pe care o scoate din buzunare pentru patru nopți de cazare un turist care și-a dorit să petreacă noaptea dintre ani la un hotel de 4 stele din Sinaia.  E drept, micul dejun și cina festivă de Revelion sunt incluse în preț. Alți hotelieri oferă piscină, sauna sau jacuzzi, pentru un asemenea tarif. Cresc pretențiile, cresc și tarifele. 33.148 de lei a cerut proprietarul unei vile, cu 6 camere, cu condiții de 5 stele, din Sinaia, tot pentru 4 nopți de cazare. Asta, în timp ce, în multe destinații de peste hotare, Revelionul e mai ieftin decât la noi. Un sejur în Krabi – Thailanda, spre exemplu, costă circa 700 de euro de persoană.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Stațiunile de pe Valea Prahovei, ocupate sută la sută, de Revelion.

În ciuda costurilor, deloc de neglijat, locurile de cazare din stațiunile montane de pe Valea Prahovei au fost ocupate în totalitate, potrivit Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova. E drept, au contribuit și voucherele de vacanţă pe care unii turişti le-au folosit pentru a face rezervări în perioada sărbătorilor de iarnă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg