aglomeratie dn.jpg

Se anunță trafic aglomerat începând de astăzi pe Drumul Național 1, către munte. Mii de români pornesc spre stațiunile de pe Valea Prahovei pentru mini-vacanța de Revelion. Polițiștii estimează că zeci de mii de mașini vor tranzita DN1, astăzi și mâine, având în vedere că, majoritatea pachetelor oferite de hotelieri încep în aceste două zile.  

Revelionul pe Valea Prahovei, mai scump decât în Thailanda!

1.950 de lei. Este suma medie pe care o scoate din buzunare pentru patru nopți de cazare un turist care și-a dorit să petreacă noaptea dintre ani la un hotel de 4 stele din Sinaia.  E drept, micul dejun și cina festivă de Revelion sunt incluse în preț. Alți hotelieri oferă piscină, sauna sau jacuzzi, pentru un asemenea tarif. Cresc pretențiile, cresc și tarifele. 33.148 de lei a cerut proprietarul unei vile, cu 6 camere, cu condiții de 5 stele, din Sinaia, tot pentru 4 nopți de cazare. Asta, în timp ce, în multe destinații de peste hotare, Revelionul e mai ieftin decât la noi. Un sejur în Krabi – Thailanda, spre exemplu, costă circa 700 de euro de persoană.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Stațiunile de pe Valea Prahovei, ocupate sută la sută, de Revelion.

În ciuda costurilor, deloc de neglijat, locurile de cazare din stațiunile montane de pe Valea Prahovei au fost ocupate în totalitate, potrivit Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova. E drept, au contribuit și voucherele de vacanţă pe care unii turişti le-au folosit pentru a face rezervări în perioada sărbătorilor de iarnă.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Trafic intens pe DN1, pe Valea Prahovei

Final de vacanță pentru cei mai mulți turiști care au ajuns, în acest weekend, pe Valea Prahovei. Traficul rutier s-a aglomerat, duminică după-amiază, pe DN1. IPJ Prahova a anunțat că, pe DN1,...