programul-spectacolelor-de-sarbatori-din-ploiesti.jpg

Mai e foarte puțin până la Cărciun, iar ploieștenii sunt în goană după cumpărături și aglomerația e la ea acasă. Cu toate astea, nu strică și un moment de relaxare. Așa că, iată evenimentele și concertele din această săptămână:

Astăzi, 19 decembrie, ești așteptat la un spectacol de stand-up comedy. Show-ul va avea loc la Doroftei Pub II, începând cu orele 20:00. Fii pregătit să râzi alături de Calița, Tănase, Teodora și Manea!

De altfel, tot miercuri, elevii claselor a VI-a A și a VI-a B de la Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Ploiești te invită la spectacolul „Vis de Crăciun”. Evenimentul este organizat de elevi și își propun să strângă fonduri în cadrul proiectului „De-a arhitectura în școala mea”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În program se vor afla activități precum: dans modern, corul școlii, piesă de teatru, recital de poezie, gimnastică ritmică. Totodată va avea loc și un Târg de Crăciun, unde copii vor da spre vânzare icoane pe sticlă, felicitări, globulețe pictate, toate fiind realizate de ei.

Joi, 20 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor are loc „Concertul Extraordinar de Crăciun”. Evenimentul va începe la orele 19:00, iar cu ocazia anului Centenarului, dar și a celebrării a 55 de ani de activitate concertistică neîntreruptă, Corul Național de Cameră „Madrigal- Marin Constantin” ți-a pregătit un spectacol plin de emoție.

Alături de membrii Corului Madrigal vor fi și sute de copii din Programul Național Cantus Mundi, unde dirijor principal va fi Anna Ungureanu, iar dirijor second Cezat Verlan.

Tot joi, la Treatrul „Toma Caragiu” ești așteptat la concertul „Magia Crăciunului”, susținut de  acordeonistul Emy Drăgoi și Grande Orchestra. Alături de ei vor veni și Alls'choir, un cor format din soliști ai Operei Române din București, Magic Violin, actrița Medeea Marinescu și violoncelistul Adrian Naidin.

Repertoriul cuprinde cele mai valoroase creații muzicale dedicate Crăciunului precum: „White Christmas”, „Merry Christmas”, „Let it snow” etc.

Pe data de 21 decembrie, vineri, începând cu orele 19:00, ești așteptat la Sala Sporturilor Olimpia, unde va avea loc „Oldies on Ice”. Organizatorii își propun să „spargă gheața timpurilor” pe Patinoarul Olimpia din Ploiești.

Se vor auzi hituri de la Sooter, Basshunter, Ozone, Morandi etc, iar dacă nu știi să patinezi, te poți încălzi la un vin fiert.

Tot vineri, la Doroftei Pub II, Direcția 5 va susține un concert. Evenimentul începe la orele 21:00. Hai și tu cu o gașcă de prietenii să vă bucurați de spectacol!

La Casa de Cultură a Sindicatelor, vineri, 21 decembrie, orchestra vieneză „Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna” va susține, pentru prima oară la Ploiești, concertul „Crăciun Vienez”. Spectacolul va începe la orele 19:00 și se propune a fi o întâmpinare imperială și luminoasă a sărbătorilor de iarnă.

Orchestra este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar și lucrărilor muzicale ale lui Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn sau Franz Schubert.

De altfel, duminică, 23 decembrie, la ora 15:00, ești așteptat la „Christmas Dance Shows”. Evenimentul artistic cu și despre copii va avea loc la Best Hotel, sala Diamond, iar Dj va fi Moș Crăciun.Intrarea este liberă, iar Moșul va trece și pe la copii talentați care vor susține spectacole în cadrul evenimentului.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.