sinaia-schi.jpg

Noutăți  pentru pasionații de sporturi de iarnă. Primăria Sinaia anunță că deschiderea pârtiilor va avea loc joi, 20 decembrie, odată cu trecerea instalațiilor pe programul de iarnă.

Tarifele nu au suferit modificări față de anul trecut și sunt disponibile pe www.sinaiago.ro.

Drumul de Vară precum și toate cele cinci pârtii din golul alpin vor fi deschise joi, urmând ca Pârtia Nouă să fie evaluată în funcție de vreme.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un loc nou de joacă pentru profesori și elevi va fi deschis la Cota 2000 iar o bandă nouă cu lungimea de 60 de metri va deservi zona rezervată începătorilor.

La gala World Ski Awards din Austria, Sinaia a fost aleasă drept cea mai bună stațiune de ski din România.

Programul instalațiilor pe cablu:

Gondola Sinaia: 08.00 - 17.00
Gondola Carp: 08.20 - 16.30
Telescaunul Soarelui: 08.40 - 16.00.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.