fbpx

WhatsApp Image 2018-12-14 at 13.00.21.jpeg

Știu că nu îți ajunge o viață să citești toate cărțile deja existente și câte vor mai apărea. Dar pentru pasionații de lectură, tocmai ce s-a lansat romanul „Cagliostro” și sună mai mult decât interesant.

Autoarea romanului, Aurora Dumitrescu, nu este la prima carte lansată. Ea a debutat în anul 2012 cu volumul „Drumuri”, o carte autobiografică afirmă ea. După o perioadă de încercări pe plan personal, scrisul i-a oferit o cale de eliberare. Continuă cu volumul „Roata”, tot o carte autobiografică, iar în 2016, Aurora a lansat cartea de ficțiune „Bipolara”.

Am întrebat-o pe Aurora cum a început să scrie și cum și-a dat seama că asta e ceea ce vrea să facă. Aceasta mi-a mărturisit că mereu a fost pasionată de scris, de altfel, a terminat Facultatea de Litere și Științe din Craiova, profilul franceză-română.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

A fost și profesoară de limba franceză pentru o scurtă perioadă de timp. Dar, revenind, autoarea romanului „Cagliostro” spune că totul a început în urma unei perioade mai dificile pentru ea și că nu a scris cu intenția de a publica, însă rezultatul a fost unul neașteptat.

Cum este vorba despre lansarea romanului „Cagliostro”, am să vă prezint pe scurt ideea principală, fără a divulga prea multe informații. Cagliostro este un roman magic care are în centru un personaj controversat, ce străbate timpurile până în zilele noastre pentru a-și îndeplini misiunea de vindecător miraculos.

„Cagliostro este un roman care se susține atât din punct de vedere al subiectului cât și al tehnicii scriiturii, presărat cu pasaje ce acoperă o gamă largă de experiențe: de la suferință fizică într-o închisoare în timpul Inchiziției, pe un plan, într-una comunistă, pe cel de-al doilea, la extaz sexual, dematerializare, iubire neîmplinită, dar și cea cu perspective de împlinire, forțarea mentalului să-și atingă capacitatea maximă și depășirea unor praguri evolutive. De aceea romanul Aurorei Dumitrescu va atinge, cu siguranță, un subiect rezonant în fiecare dintre noi.”, afirmă Daniela Micu.

Nicicând nu strică o carte în plus în biblioteca ta. Unde mai pui că acest roman te ține cu sufletul la gură și are și o morală pe care te las să o descoperi. Să citești mereu va fi o idee perfectă pentru un weekend friguros.

WhatsApp Image 2018-12-14 at 13.00.21.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-14 at 12.59.56.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-14 at 13.00.22.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg