WhatsApp Image 2018-12-14 at 13.00.21.jpeg

Știu că nu îți ajunge o viață să citești toate cărțile deja existente și câte vor mai apărea. Dar pentru pasionații de lectură, tocmai ce s-a lansat romanul „Cagliostro” și sună mai mult decât interesant.

Autoarea romanului, Aurora Dumitrescu, nu este la prima carte lansată. Ea a debutat în anul 2012 cu volumul „Drumuri”, o carte autobiografică afirmă ea. După o perioadă de încercări pe plan personal, scrisul i-a oferit o cale de eliberare. Continuă cu volumul „Roata”, tot o carte autobiografică, iar în 2016, Aurora a lansat cartea de ficțiune „Bipolara”.

Am întrebat-o pe Aurora cum a început să scrie și cum și-a dat seama că asta e ceea ce vrea să facă. Aceasta mi-a mărturisit că mereu a fost pasionată de scris, de altfel, a terminat Facultatea de Litere și Științe din Craiova, profilul franceză-română.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

A fost și profesoară de limba franceză pentru o scurtă perioadă de timp. Dar, revenind, autoarea romanului „Cagliostro” spune că totul a început în urma unei perioade mai dificile pentru ea și că nu a scris cu intenția de a publica, însă rezultatul a fost unul neașteptat.

Cum este vorba despre lansarea romanului „Cagliostro”, am să vă prezint pe scurt ideea principală, fără a divulga prea multe informații. Cagliostro este un roman magic care are în centru un personaj controversat, ce străbate timpurile până în zilele noastre pentru a-și îndeplini misiunea de vindecător miraculos.

„Cagliostro este un roman care se susține atât din punct de vedere al subiectului cât și al tehnicii scriiturii, presărat cu pasaje ce acoperă o gamă largă de experiențe: de la suferință fizică într-o închisoare în timpul Inchiziției, pe un plan, într-una comunistă, pe cel de-al doilea, la extaz sexual, dematerializare, iubire neîmplinită, dar și cea cu perspective de împlinire, forțarea mentalului să-și atingă capacitatea maximă și depășirea unor praguri evolutive. De aceea romanul Aurorei Dumitrescu va atinge, cu siguranță, un subiect rezonant în fiecare dintre noi.”, afirmă Daniela Micu.

Nicicând nu strică o carte în plus în biblioteca ta. Unde mai pui că acest roman te ține cu sufletul la gură și are și o morală pe care te las să o descoperi. Să citești mereu va fi o idee perfectă pentru un weekend friguros.

WhatsApp Image 2018-12-14 at 13.00.21.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-14 at 12.59.56.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-14 at 13.00.22.jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.