WhatsApp Image 2018-12-13 at 19.45.32.jpeg

Se întâmplă și lucruri frumoase în Ploiești. Trei tineri fotografi, talentați de altfel, au organizat un eveniment prin care își propun să fotografieze oamenii și dorințele lor.

Pentru că vine Crăciunul, George Pantelimon, Ștefania Dinescu și Cătălin Gheorghe au ”pus la cale” un mega shooting.

Astfel, ești invitat vineri, 14 decembrie, începând cu orele 18:00, să îți scrii cea mai mare dorință pe care o ai de Crăciun, pe o hârtie A4, iar ei te vor fotografia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Unde mai pui că totul este gratis. Evenimentul se adresează oricărei categorii de vârstă și va avea loc în centrul Ploiștiului, la ceas.

Conceptul nu e doar un prilej pentru a fi fotografiat, ci e și o modalitate bună de a socializa. Hai și tu, alături de o gașcă de prieteni!

WhatsApp Image 2018-12-13 at 19.45.32.jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.