aGFzaD1lMDRhNWYzZjAyNTM2OTI4ZmE4M2QyNzg1MmE5MDI4Mw==.thumb.jpg

Wallstreet.ro a avut acces în locuința miliardalui Ion Țiriac (79 de ani), situată într-un penthouse de 2500 de metri pătrați, din ansamblul rezidențial Stejarii, aflat tot în proprietatea sa.

Nu este singura locuință a lui Ion Țiriac, însă rareori românii au ocazia să vadă cum trăiește un miliardar.

Printre altele, apartamentul are un pat de aproape 16 mp, tapițat cu pielea a doi elefanți, scrie wall-street.ro. Locuința dispune, printre altele, de un dormitor cu o suprafață de 100 mp și o baie de 250 mp.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform sursei citate, locuința lui Ion Țiriac a participat, în 2012, la Anuala de Arhitectură București, însă nu a câștigat niciun premiu. 

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Ion Țiriac are o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari și se află pe primul loc în topul celor mai bogați români, potrivit topului realizat de Forbes România.

sursa wallstreet.ro

aGFzaD02NGY4NGZmODA3NzRiMmE0OWFkMzJjOTE1ZmZiODc4Mg==.thumb.jpg

aGFzaD0xMWNlOTA2ZDZhMDJhYzdmMDA1YTMxZGU0NWZhNTBhZg==.thumb.jpg

aGFzaD1lMDRhNWYzZjAyNTM2OTI4ZmE4M2QyNzg1MmE5MDI4Mw==.thumb.jpg

aGFzaD03MDkxOGI5N2E5ZjAzYjM2Y2NiM2VkYzZhNTQyNWU5Ng==.thumb.jpg

MTA2MCZoYXNoPTEyNTkzZmFkOTkyMDJhZDRmZTY4NzA4YTNhOTBkMDUw.thumb.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din comuna Plopu - UPDATE

Pompierii militari sunt în alertă sâmbătă noapte după ce focul a izbucnit la o casă din satul Hârsa, comuna Plopu. Incendiul se manifestă violent la întreaga locuință, potrivit ISU Prahova. UPDATE -...