partia-cazacu_187.jpg

Romaniaturistica.ro și snowpro.ro oferă detalii ample în legătură cu cele mai folosite pârtii care se găsesc pe teritoriul țării noastre. 

Cel mai consistent strat de zăpadă se află la Azuga (pârtia Cazacu Începători ~ 20 centimetri), pe listă mai aflându-se Bâlea Lac (aproximativ 18 centimetri), Pasul Mestăcăniș (~ 16 centimetri), Muntele Mic (~15 centimetri), Durău (~15 centimetri), Sucevița (~15 centimetri), Câmpulung Moldovenesc (~ 13 centimetri), Gura Humorului (~ 10 centimetri), Mădăraș (~10 centimetri), Vatra Dornei (~10 centimetri), etc.

Sigur, stratul de zăpadă ar putea fi <suplimentat> de cei care se ocupă de îngrijirea pârtiilor, aici "intervenind" tunurile de zăpadă artificială. În plus, un aport important l-ar putea avea și vremea (sunt anunțate unele căderi de zăpadă pentru următoarele zile).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aici poți vedea lista completă a principalelor pârtii din țară, precum și stratul de zăpadă:

Click aici pentru a afla mai multe detalii.

Click aici pentru a afla mai multe detalii.

sursa: hotnews.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Duminică, 16 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Starea drumurilor din Prahova, duminică dimineața

Se putea și mai rău, spun șoferii, care până la urmă au avut noroc cu transformarea ninsorii în ploaie, ceea ce a făcut ca drumurile să devină practicabile în cea mai mare parte a județului Prahova. Sunt...