fbpx

partia-cazacu_187.jpg

Romaniaturistica.ro și snowpro.ro oferă detalii ample în legătură cu cele mai folosite pârtii care se găsesc pe teritoriul țării noastre. 

Cel mai consistent strat de zăpadă se află la Azuga (pârtia Cazacu Începători ~ 20 centimetri), pe listă mai aflându-se Bâlea Lac (aproximativ 18 centimetri), Pasul Mestăcăniș (~ 16 centimetri), Muntele Mic (~15 centimetri), Durău (~15 centimetri), Sucevița (~15 centimetri), Câmpulung Moldovenesc (~ 13 centimetri), Gura Humorului (~ 10 centimetri), Mădăraș (~10 centimetri), Vatra Dornei (~10 centimetri), etc.

Sigur, stratul de zăpadă ar putea fi <suplimentat> de cei care se ocupă de îngrijirea pârtiilor, aici "intervenind" tunurile de zăpadă artificială. În plus, un aport important l-ar putea avea și vremea (sunt anunțate unele căderi de zăpadă pentru următoarele zile).

Aici poți vedea lista completă a principalelor pârtii din țară, precum și stratul de zăpadă:

Click aici pentru a afla mai multe detalii.

Click aici pentru a afla mai multe detalii.

sursa: hotnews.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Internațional
  • Marți, 12 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

A nins pentru prima oară în Hawaii - VIDEO

Fenomene meteo ciudate şi foarte rare au avut loc în Statele Unite. A nins în Hawaii şi în Las Vegas. În capitala mondială a jocurilor de noroc, Las Vegas, ultimii fulgi de zăpadă au fost...