Centru_afis_FatFrumos_597x678_site_TLC.jpg

Duminică, 2 decembrie, de la ora 11:00, la Cinema City din AFI Ploiești va avea loc spectacolul de teatru interactiv și cu păpuși “Povestea lui Făt-Frumos”, în cadrul proiectului cultural Teatru la Cinema. Copiii vor avea astfel ocazia să îi întâlnească pe Făt-Frumos, Ileana Cosânzeana și Zmeul, într-o adaptare interactivă și modernă a acestui îndrăgit basm popular.

Biletele la spectacol costă 25,50 lei pentru adulți și 15,50 lei pentru copii și pot fi cumpărate online prin www.teatrulacinema.ro sau de la casa de bilete a cinematografului.

Teatru la Cinema este un concept inedit, care facilitează accesul publicului larg la cultură, aducând spectacole de teatru în spațiul neconvențional al cinematografelor. Portofoliul Teatru la Cinema conține peste 80 de spectacole, jucate în 12 cinematografe din principalele centre comerciale din București (8 locații), Focșani, Buzău, Pitești și Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Povestea lui Făt-Frumos” este cel de-al treilea spectacol pentru copii adus la Ploiești de Teatru la Cinema de când a avut loc inaugurarea locației, în data de 30 septembrie 2018. Spectacolele anterioare, „Motanul încălțat” și „Lupul buclucaș”, s-au jucat cu casa închisă.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

3.jpg

Regele-site-888x1024.jpg

FatFrumos-872x1024.jpg

4.jpg

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.