fullscreen-capture-25-oct-18-40551-pm.bmp_tb730.jpg

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de astăzi trecerea celor nouă frecvențe Radio Impuls (inclusiv București), către Dogan Media, proprietarul Kanal D, potrivit PaginaDeMedia.ro.

Acordul a trecut cu votul a șase din cei opt membri prezenți în ședina de astăzi: Florin Gabrea, Orsolya Borsos, Dorina Rusu, Răsvan Popescu, Radu Călin Cristea și Monica Gubernat. Radu Herjeu și Gabriel Tufeanu au fost împotriva cesiunii.

Acordul vine după mai bine de o lună de când reprezentanți ai Kanal D și AdWay au venit la CNA cu solicitarea de a cesiona cele nouă frecvențe. De atunci, CNA a amânat discuția pe subiect de câteva ori, iar apoi n-a mai avut ședințe.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește mai multe pe Paginademedia.ro

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Christian Sabbagh părăsește Kanal D

Christian Sabbagh părăsește trustul Kanal D, după 8 ani în care a fost prezent pe micile ecrane. Cunoscutul prezentator de știri Christian Sabbagha anunțat în mediul online faptul că își încheie...