poza-partie_azuga.jpg

Prima pârtie de schi funcțională în acest sezon pe Valea Prahovei a fost deschisă, sâmbătă, în stațiunea Azuga și este acoperită cu zăpadă artificială, fiind destinată începătorilor. Pârtia are 110 metri lungime, 20 de metri lățime și este deservită de un baby lift.

Autoritățile din stațiunea prahoveană Azuga au deschis, sâmbătă, prima pârtie de schi funcțională în acest sezon.

Este vorba despre pârtia Cazacu începători, cu o lungime de 110 metri și lată de 20 de metri, pârtia este acoperită cu un strat de zăpadă artificială și este deservită de un baby lift, iar primii copii se află deja, sâmbătă dimineață, la schi pe această pârtie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată, pe alte porțiuni din domeniul schiabil de la Azuga turiștii se pot da cu sania.

Citește mai mult pe profit.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.