AFI_Ploiesti_fam_Ionescu.png

La începutul lunii noiembrie, a fost anunțată noua imagine AFI Ploiești, formată din cei patru membri ai familiei Ionescu: Nicoleta, Marian și micuții Sofia și Teo. Pe lângă implicarea activă în campaniile organizate de AFI Ploiești, familia câștigătoare primește un AFI Gift Card care va fi încărcat lunar cu suma de 1000 de lei, timp de un an de zile. Imaginea AFI Ploiești este reprezentată de o familie de ploieșteni, oameni obișnuiți, cu vise, aspirații și preocupări comune. Odată cu lansarea noii campanii, AFI Ploiești confirmă încă o dată importanța misiunii sale de a le oferi ploieștenilor un loc în care se simt ca acasă.

Ne-am întâlnit și noi cu noua familie AFI Ploiești și am aflat mai multe despre povestea lor.

Membrii familiei Ionescu ne-au împărtășit următoarele: “Suntem două persoane total diferite, însă cu toate acestea, întotdeauna ne susținem și ne sprijinim în orice proiect sau nebunie pe care vrem să o punem la cale. Credem că echilibrul din relația noastră vine și din faptul că ne completăm foarte bine unul pe celălalt, chiar dacă avem personalități total diferite. Dacă unul dintre noi este mai puțin organizat, vine în ajutor celălalt. Dacă unul este mai optimist și visător, celălalt are grijă să îl aducă cu picioarele pe pământ. Suntem plini de energie și ne place să credem că reușim să trecem cu zâmbetul pe buze peste orice obstacol.” a spus Nicoleta Ionescu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

AFI_Ploiesti_fam_Ionescu.png

Întrebați cum au reacționat când au aflat că au câștigat premiul cel mare, Marian ne-a spus: Ne-am bucurat foarte tare, desigur. Ba chiar, pentru câteva secunde nu ne venea să credem, mai ales soției, care de obicei este <<Toma necredinciosul>>. Și acum suntem puțin surprinși și emoționați. Tocmai venim de la prima noastră ședință foto profesională care ne-a plăcut foarte mult și abia o așteptăm pe următoarea. Colaborarea cu echipa de marketing AFI Ploiești depăște barierele profesionale și credem că am reușit să câștigăm noi prietenii frumoase, pe termen lung.

Primul proiect din care noua familie AFI Ploiești va face parte este campania de iarnă care se va lansa mâine, 16 noiembrie. Noi informații despre aceasta vor fi disponibile în curând pe pagina de Facebook AFI Ploiești, precum și pe www.afi-ploiesti.ro.

(P)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.