epic sale.jpg

Unul dintre cele mai importante magazine online din România, FashionDays.ro, anunță campania Epic sale, cu reduceri la mai multe categorii de produse. 

Fashion Days a dat iarăși startul unei campanii de reduceri numite Epic Sale, ea având prețuri extrem de mici pentru foarte multe produse. 

Cei de la Fashion Days nu au menționat pentru care dintre categoriile de produse vor fi cele mai epice reduceri, însă campania EPIC SALE aduce promoții foarte bune atât pentru doamne și domnișoare, cât și pentru bărbați și copii. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fashion DaysFashion Days este cel mai mare magazin online de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte din Europa de Est. Fashion Days are produse de la cele mai celebre brand-uri din lume, așa că veți putea cumpăra inclusiv produse Calvin Klein, Armani, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Prada, Jack & Jones, Tom Tailor și cam orice altceva vă doriți, împreună cu brand-uri cu renume mai mic. Indiferent de ceea ce căutați, Fashion Days are hainele și obiectele de încălțăminte potrivite, inclusiv pentru copii. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.