fbpx

maxresdefault.jpg

Părinții, Florin și Nineta Cristea, au plecat în SUA, iar cei cinci copii, două fete și trei băieți s-au născut acolo și trăiesc în Los Angeles. Toți sunt extraordinar de talentați, așa că nu le-a fost foarte greu să înființeze o trupă rock - LILIAC.

Sunt manageriați de tatăl lor și au început să cânte cover-uri ale trupelor celebre: Metallica, Iron Maiden, Black Sabbath etc.. Sună atât de bine, încât puține trupe se pot lăuda cu interpretări perfecte ale unor piese clasice ale genului.

Dacă instrumentalul sună perfect, este greu de găsit un calificativ, evident pozitiv, pentru voce, cu atât mai mult cu cât în spatele microfonului este o domnișoară - Melody. Componența: Melody - voce și bass, Aby - tobe, Sam- chitară, Ethan- chitară și mezinul Justin- clape.

Deși nu au nume românești, ne-a atras atenția că în aproape toate interviurile vorbesc cu mândrie despre originile lor, chiar numele trupei ((LILIAC) find ales în spiritul în care au fost crescuți de părinți, cu referire la originile transilvănene și legendele locurilor.

Pentru că au reușit să impresioneze prin talent uriaș, producătorii le-au oferit șansa să înregistreze deja primul album cu piese proprii. Nu știm cât succes vor avea cu aceste compoziții, însă ne-au impresionat cu felul în care cântă și mai ales pentru cât de frumos i-am auzit amintind de România.

video: cover metallica, iron maiden, interviu

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg