maxresdefault.jpg

Părinții, Florin și Nineta Cristea, au plecat în SUA, iar cei cinci copii, două fete și trei băieți s-au născut acolo și trăiesc în Los Angeles. Toți sunt extraordinar de talentați, așa că nu le-a fost foarte greu să înființeze o trupă rock - LILIAC.

Sunt manageriați de tatăl lor și au început să cânte cover-uri ale trupelor celebre: Metallica, Iron Maiden, Black Sabbath etc.. Sună atât de bine, încât puține trupe se pot lăuda cu interpretări perfecte ale unor piese clasice ale genului.

Dacă instrumentalul sună perfect, este greu de găsit un calificativ, evident pozitiv, pentru voce, cu atât mai mult cu cât în spatele microfonului este o domnișoară - Melody. Componența: Melody - voce și bass, Aby - tobe, Sam- chitară, Ethan- chitară și mezinul Justin- clape.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deși nu au nume românești, ne-a atras atenția că în aproape toate interviurile vorbesc cu mândrie despre originile lor, chiar numele trupei ((LILIAC) find ales în spiritul în care au fost crescuți de părinți, cu referire la originile transilvănene și legendele locurilor.

Pentru că au reușit să impresioneze prin talent uriaș, producătorii le-au oferit șansa să înregistreze deja primul album cu piese proprii. Nu știm cât succes vor avea cu aceste compoziții, însă ne-au impresionat cu felul în care cântă și mai ales pentru cât de frumos i-am auzit amintind de România.

video: cover metallica, iron maiden, interviu


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.