Luni, 18 octombrie 2021, câștigătoarea concursului de frumusețe fără filtre vine la podcast Generația lui John

0
raluca cristea, miss generatia lui John, interviu, podcast, generatia lui John

Raluca Cristea are 19 ani, s-a născut în Urlați, este studentă la jurnalism în București și câștigătoarea Miss Generația lui John.

S-a înscris la concursul de miss din curiozitate, fără să se gândească măcar o clipă la faptul că va câștiga locul 1 și titlul de Miss Generația lui John 2021.

Citește și: [VIDEO] Juriul a decis! Vezi cine a câștigat Miss Generația lui John 2021

“Numele meu este Raluca Cristea și în cei 19 ani de viață mi-am concentrat atenția pe dezvoltare cognitivă și afectivă. Îmi place să cred că sunt o persoană simplă. Până la vârsta aceasta am înțeles că simplitatea este cheia succesului.

Toată aventura cu jurnalismul a luat amploare după primele interacțiuni cu John Cristea, chiar dacă până acum nu i-am recunoscut-o.“

Află povestea câștigătoarei Miss Generația lui John, luni, 18 octombrie 2021, începând cu ora 13:00, într-un interviu difuzat live pe Facebook Observatorul Prahovean.

Citește și: Răzvan Macovei, profesor și coach: “Viața ne încearcă pe toți. E important să apelăm la profesioniști pentru ajutor!”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău