[VIDEO] Juriul a decis! Vezi cine a câștigat Miss Generația lui John 2021

0
finala, miss, generatia lui John, locul 1, locul 2, locul 3, Raluca Cristea, Izabela Padure, Ioana Neagu, Lac de Verde, Breaza, 14 octombrie 2021, frumusete fara filtre

Juriul a avut o misiune dificilă în finala Miss Generația lui John: să aleagă locul I din cele 15 candidate finaliste la concursul de frumusețe fără filtre. Finala a avut loc în Breaza, la Lac de Verde, iar candidatele au participat la eveniment printr-o soluție tehnică, online.

Întreg evenimentul Miss Generația lui John a fost difuzat integral, în timp real, LIVE, pe rețelele de socializare Generația lui John și Observatorul Prahovean.

Locul 1 a fost câștigat de către Raluca Cristea

Conform Mădălinei Cernat (președinte juriu), Miss Generația lui John a ieșit învingătoarea cu un scor total de 80 de puncte.

Locul 2, la diferență de doar un vot de locul 1, Izabela Pădure

Conform notelor acordate de către juriu, în finala Miss Generația lui John, locul 2 a fost câștigat de către Izabela Pădure la diferență de doar un punct de locul 1, acumulând un punctaj total de 79 de puncte.

Locul 3 a fost câștigat de Ioana Neagu

La decizia juriului, locul 2 a fost câștigat de către Ioana Neagu. Aceasta a obținut, conform Mădălinei Cernat (președinte juriu), 77 de puncte.

Următoarele locuri, conform juriului

Locul 4 a fost ocupat de către Alexandra Ioo (74 puncte), locul 5 Roberta Chiș (69), locurile 6 și 7, la egalitate de voturi, au fost ocupate de către Luciana Matei (68 puncte) și Grațiela Radu (68 puncte), iar locul 8 a fost ocupat de către Mihaela Stroescu (66 puncte).

Video cu transmisiunea Miss Generația lui John 2021

Juriul Miss Generația lui John a fost format din:

  1. Martha Mocanu – director Bes România
  2. Marius Adrian Popa – dj Radio Prahova
  3. Diana Mincu – manager Lac de Verde

Citește și: Răzvan Macovei, profesor și coach: “Viața ne încearcă pe toți. E important să apelăm la profesioniști pentru ajutor!”

4. Anda Mihăiță – reprezentant Remar

5. Diana Stanciu – fondator Unique Models Agency

6. Ciprian Dafinescu – vlogger

7. Mădălina Cernat – președinte juriu

Sponsori:

REMAR, LAC DE VERDE, SKY BLUE HOTEL&SPA, BES ROMANIA, FLORICON SALUB și FERUCCIO.

Parteneri:

HOLLYWOOD EXPERIENCE BEAUTY SALON, FITNESS CLUB NICO, FILARMONICA PLOIESTI, DAHLIA COUTURE, COFETĂRIE PATISERIE IRI PAN, LACE MAGAZINE, LAGUNA POOL CLUB, LUCKY WEDDING, MY GEISHA, SORIN PETCULESCU, TITAN ACADEMY, UNIQUE MODELS AGENCY, ii BREAZA DE ANDA MĂNESCU, FITNESS CHEF, RADIO PRAHOVA, CLAR BEAUTY&MEDIA ACADEMY, RESTAURANT ORIZONT, CHIC FLEURISTE și CORAL IMPEX.

Citește și: Rodica Georgescu, 33 ani, antreprenor: “Până să înceapă pandemia făceam totul din frică. Acum am descoperit că pot acționa din iubire!”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău