apple watch.jpg

Seria a patra a lui Apple Watch este cu 30% mai mare decât generația 3, iar fețele pot fi personalizate mai ușor.

Apple încearcă să atragă cât mai mulți cumpărători în vârstă, iar în ajutorul lor vine cu noul Apple Watch 4.

Dispozitivul are încorporată o nouă tehnologie pentru accelerometru și giroscop, pentru a detecta eventuale căzături ale posesorului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În acele momente, sugerează să sune la urgență, iar dacă timp de un minut utilizatorul nu se mișcă, sună el automat. Nu se știe însă dacă sistemul va putea funcționa și în România.

De asemenea, Apple Watch 4 poate detecta și fibrilații, iar cu senzorii de pe spate se pot face EKG-uri.

sursa: profit.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.