Samsung-Galaxy-Note-9-Note9-1-of-4-796x417.jpg

Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat oficial. De-abia pe 24 august va fi și în magazine, dar până atunci se pot face precomenzi. 

Samsung Galaxy Note 9 are un procesor Exynos 9810 de la Samsung și va fi disponibil în trei versiuni: Midgnight Black cu S Pen negru, Ocean Blue cu S Pen galben și Lavender Purple cu S Pen mov.

Cel mai ieftin Samsung Galaxy Note 9 are spațiu de stocare de 128 GB și 6 GB memorie RAM, iar cel mai performant trece la 512 GB de stocare și 8 GB memorie RAM. Toate acestea vor fi alimentate dintr-o baterie de 4.000 mAh. Samsung promite că va oferi autonomie cât pentru o zi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ceea ce privește camera foto, Samsung Galaxy Note 9 are doi senzori de câte 12 megapixeli, un teleobiectiv (pentru zoom optic 2x) și diafragmă variabilă la obiectivul wide. Pe față, pentru selfie, rămâne una de 8 MP. 

Pe lista specificațiilor mai sunt: difuzoare stereo AKG, rezistență la apă și praf, securizare prin Knox, dar și un ecran de 6,4 inci QuadHD. 

Samsung are și un program de buy back, adică dai telefonul vechi, acesta este evaluat, după care primești suma respectivă de bani și alți 200 de euro. Care sunt prețurile pentru un Samsung Galaxy Note 9 în România și unde este disponibil?

Pe eMAG prețul pleacă de la 4.700 de lei și ajunge la 5.900 de lei, în funcție de caracteristicile telefonului, Telekom îl vinde cu 4.700 de lei, Vodafone și Orange îl au disponibil la prețul de 1.000 de euro. În varianta cu abonament, Vodafone vine cu oferta de 99 de euro cu abonament Super Red 54 iar Orange cu 575 de euro cu abonament Me 45. 

citește mai multe pe playetch.ro


Auto-moto
  • Joi, 09 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Prețul RCA ar putea crește din nou, din iarnă

Preţul RCA riscă să crească din nou în această iarnă, dacă va fi eliminat plafonul de 25% pentru cheltuielile administrative ale firmelor de asigurări, se arată într-un comunicat al Asociaţiei...