vamaaaaa.jpg

Cu toții ne-am fi dorit să vedem un așa spectacol vizual la intrarea în țară, odată cu mitingul anunțat pentru vineri, 10 august 2018.

Cu toate astea, imaginea alăturată, care face furori pe Facebook de două zile, nu este nici din vama Nădlac, nici din vama Borș, cum am mai văzut că apare prin anumite postări.

Imaginea cu aglomerația de la vamă, atribuită zecilor de mii de români care vin în țară pentru protestul Diasporei, este, de fapt, din China.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La o simplă căutare după imagini pe Google, orice om cu bun simț și-ar fi dat seama că e ceva ireal aici.

În plus, nicio vamă din țara noastră și, probabil, și din acest colț de Europă, nu are atâtea benzi de circulație.

Screenshot_51.jpg

Iată, însă, despre ce este vorba în realitate în fotografia devenită virală zilele acestea:

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.