whatsapp-web-chat-app.png

Într-un efort de limitare a răspândirii informațiilor false, WhatsApp a decis să limiteze numărul de grupuri la care un mesaj poate fi redirecționat.

Dacă până acum utilizatorii WhatsApp puteau retransmite orice mesaj unui număr nelimitat de utilizatori și de grupuri, de acum înainte această facilitate se va limita la cel mult 20 de grupuri.

Produsul deținut de Facebook a ales să impună această limitare pentru a preveni răspândirea dezinformărilor prin intermediul său, dezinformări care uneori au dus la violențe și chiar la pierderi de vieți omenești.

Citește mai mult pe profit.ro


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.