instagram-facebook.jpg

Dacă îți place la fel de mult Facebook și Instagram și vrei să distribui conținutul dintr-o parte în altă, este bine de știut că există o soluție. Mecanismul la care vei apela implică doar partajarea fotografiilor și clipurilor de pe Instagram pe Facebook, nu și invers, spun cei de la playtech.ro.

Sigur ai văzut de multe ori că o postare a unui prieten are după data și ora postării cuvântul Instagram. Motivul este că acea imagine a fost postată de către aplicația Instagram pe Facebook, nu manual de către prietenul tău. Pentru a face același lucru, trebuie să urmezi câțiva pași.

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să creezi o conexiune între cele două conturi. Intră pe Instagram și fă click pe profilul tău în dreapta jos. Fă un tap pe roata dințată din dreapta sus și intră la Conturi asociate. De aici, te interesează Facebook. Fă un tap pe Facebook și autentifică-te cu numele de utilizator și parola ta.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La final, postează ceva pe Instagram ca și până acum. După ce ai selectat fotografia și un eventual filtru, pe pagina pe care ar trebui să tastezi descrierea și eventuale hashtag-uri, fă un tap în colțul din stânga jos pe Setări avansate. Bifează Distribuie postările pe Facebook.

Revino la meniul anterior și termină de efectuat postarea. La aproximativ două minute după acel moment, aceeași imaginea sau clip video va apărea în fluxul tău de pe Facebook.

sursa: playtech.ro