instagram-facebook.jpg

Dacă îți place la fel de mult Facebook și Instagram și vrei să distribui conținutul dintr-o parte în altă, este bine de știut că există o soluție. Mecanismul la care vei apela implică doar partajarea fotografiilor și clipurilor de pe Instagram pe Facebook, nu și invers, spun cei de la playtech.ro.

Sigur ai văzut de multe ori că o postare a unui prieten are după data și ora postării cuvântul Instagram. Motivul este că acea imagine a fost postată de către aplicația Instagram pe Facebook, nu manual de către prietenul tău. Pentru a face același lucru, trebuie să urmezi câțiva pași.

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să creezi o conexiune între cele două conturi. Intră pe Instagram și fă click pe profilul tău în dreapta jos. Fă un tap pe roata dințată din dreapta sus și intră la Conturi asociate. De aici, te interesează Facebook. Fă un tap pe Facebook și autentifică-te cu numele de utilizator și parola ta.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La final, postează ceva pe Instagram ca și până acum. După ce ai selectat fotografia și un eventual filtru, pe pagina pe care ar trebui să tastezi descrierea și eventuale hashtag-uri, fă un tap în colțul din stânga jos pe Setări avansate. Bifează Distribuie postările pe Facebook.

Revino la meniul anterior și termină de efectuat postarea. La aproximativ două minute după acel moment, aceeași imaginea sau clip video va apărea în fluxul tău de pe Facebook.

sursa: playtech.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Duminică, 20 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Mirela Vaida: "Nu am fost concediată de Antenă!"

Mirela Vaida a decis să clarifice lucrurile, după ce s-a scris că ar fi fost dată afară de la Antena 1 și că ar fi semnat cu alt post TV.  Mirela Vaida a încheit colaborarea cu postul de televiziujne...