fbpx

Ifb.png

Cea mai mare rețea de socializare din lume adună informații despre tine de oriunde poate. Inclusiv căutările pe care le-ai efectuat pe Facebook în ultimele zile sau săptămâni dictează ceea ce vei vedea mâine în News Feed. Mai mult decât atât, rezultatele tale ulterioare la căutare vor fi direct influențate de rezultatele pe care ai făcut un tap sau ai dat un click în trecut.

În plus, tot ce ai căutat pe Facebook rămâne în lista care îți apare atunci când vrei să inițiezi o nouă căutare. Dintr-un punct de vedere, respectiva opțiune este utilă, dacă vrei să facilitezi accesul la profilul unei anumite persoane.

Indiferent de motivația din spate, este util să înveți cum ștergi istoricul căutărilor pe Facebook. Procesul diferă un pic de la o platformă la alta, dar noțiunile de bază sunt similare. În clipul de mai jos, s-a folosit Facebook pe un iPhone.

Intră în aplicația de Facebook pentru mobil și apasă pe cele trei liniuțe din dreapta jos. La capătul listei de opțiuni, vei găsi un buton de Setări și Confidențialitate sau Settings and Privacy. Fă un tap pe Setări. În noua listă, aproape de final, există un buton intitulat Accesează-ți informațiile. Atinge-l. Intră la Istoricul căutărilor tale.

În partea de sus, fă un tap pe Șterge căutările. Confirmă. Dacă ieși din aplicația Facebook și intri iar, vei vedea că la căutare nu va mai exista niciuna dintre căutările tale anterioare.

sursa: playtech.ro

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro