fbpx

sephora teapaa.jpg

Atenție din nou! Pe rețelele sociale circulă o campanie falsă, în numele renumitei mărci de cosmetice și parfumuri Sephora.

În ultimele zile este distribuită masiv o postare care te trimite către un link unde se presupune că, dacă urmezi câțiva pași, ți oferă un voucher de 500 de euro.

Mesajul este trimis ca fiind din partea firmei Sephora, sub pretextul sărbătoririi a 12 ani de existență pe piața românească. La fel ca și în celelalte cazur de înșelătorii, pe pagina respectivă apar comentarii contrafăcute în care mai mulți utilizatori confirmă veridicitatea campaniei.

Utilizatorii sunt rugați să completeze un sondaj și să distribuie postarea pe pagina de facebook, după care, li se cere să introducă datele cardului pentru a plăti 1 euro, sumă necesară aparent pentru a achita transportul voucherului.

Informația a fost dezmințită deja pe pagina oficială a Sephora.

“Vă anunțăm că în rețelele sociale circulă o campanie de tip spam care creează confuzie în legătură cu marca Sephora. Vă recomandăm să nu participați și să nu dați curs acestor acțiuni care nu ne reprezintă.
Toate campaniile Sephora valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale Sephora (sephora.ro, @SephoraRomania).
Compania Sephora nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele. Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului. Ne revedem în magazine și pe sephora.ro!”

Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică, CERT.RO, a confirmat înșelătoria într-o postare făcută ieri:

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg