whatsappstatus.jpg

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de chat, alături de Facebook Messenger. Peste 1,2 miliarde de persoane intră în fiecare zi pe WhatsApp. Aplicația este una surprinzător de prietenoasă și nu implică să citești vreun manual pentru a profita de majoritatea opțiunilor pe care ți le pune la dispoziție.

Există câteva particularități în WhatsApp pe care s-ar putea să nu le cunoști. Printre ele, se numără un parametru care îți oferă un grad redus de stres. Este vorba de o bifă care te ajută atunci când vrei să știi cum ascunzi când ai fost online pe WhatsApp

În mod uzual, când începi un dialog cu o persoană pe WhatsApp, tu poți să vezi imediat când a fost online. În cazul în care nu a fost activ pe platformă în ultimele 24 de ore, sunt șanse foarte mari să nu-ți vadă mesajul. În același timp, dacă a folosit WhatsApp în urmă cu câteva minute, este greu de crezut că nu-ți va vedea cuvintele în următoarele câteva momente.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a ascunde acea informație legată de activitatea ta pe WhatsApp, este necesară urmarea câtorva pași. Intră în WhatsApp și apasă în dreapta jos pe Settings sau Setări. Pe Android, apasă pe cele trei bulinuțe din dreapta sus și optează pentru Setări. De aici, te interesează secțiunea de Confidențialitate sau Privacy. Prima opțiune de sus este Last Seen sau Ultimul Act. Atinge respectivul buton marcat implicit Everyone (Toată Lumea) și bifează Nobody (Nimeni). Este important de reținut că, după ce ai activat acea opțiune, nici tu nu vei mai putea vedea când au fost online interlocutorii tăi.

sursa: playtech.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.