whatsapp.jpg

Conținutul multimedia primit pe WhatsApp a putut fi descărcat de pe serverele companiei pentru aproximativ 30 de zile. Acum, respectiva perioadă a crescut semnificativ.

În momentul în care primești o poză sau un clip pe WhatsApp, s-ar putea să ai o setare conform căreia respectivul conținut multimedia ți se descarcă automat în galeria de pe telefon. În orice moment, poți dezactiva respectiva opțiune pentru întreaga aplicație sau pentru anumite conversații.

Ce faci însă în momentul în care ai avut câteva poze de pe WhatsApp în galerie, dar le-ai șters din greșeală? Conform celor de la WABetaInfo, vei avea foarte mult timp să le descarci din nou. Momentan, termenul de descărcare mărit este disponibil doar pentru utilizatorii cu Android, este însă doar o chestiune de timp până când se vor bucura de același beneficiu și posesorii de iPhone.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În definitiv, fișierele cu pricina sunt găzduite pe serverele WhatsApp în același loc. Ar fi dificil să faci diferența între utilizatori pe bază de platformă, când vine vorba de o astfel de funcție.

În mod tradițional, WhatsApp îți păstra fișierele pe serverele sale pe parcursul a 30 de zile. Asta înseamnă că, dacă erai în roaming și primeai câteva fișiere mai voluminoase, puteai opta pentru descărcarea lor pe WiFi sau atunci când te întorceai acasă, cu condiția să te încadrezi în termenul de 30 de zile.

După acea perioadă, fișierele cu pricina erau șterse iremediabil și orice tentativă de a le descărca se reflecta într-un mesaj de eroare prin care aflai că procesul este imposibil, pentru că filmele, pozele sau GIF-urile animate nu mai existau nicăieri.

Conform testelor celor de la WABetaInfo, au putut descărca conținut multimedia primit în urmă cu cel puțin trei luni. Vestea s-ar putea să nu fie îmbucurătoare pentru cei care țin foarte mult la securitatea datelor, dar este important de reținut că tot ceea ce este transmis prin WhatsApp e criptat la un capăt și la altul. Astfel, în teorie, nimeni nu ar trebui să îți poată vedea pozele tale, indiferent unde sunt stocate.

sursa: playtech.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Fun
  • Joi, 10 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Plăti-ți-aș impozitele și încasa-mi-ai banii

Nici nu s-a instalat bine în fruntea ANAF, că a și devenit subiect de presă. Mihaela Triculescu, cea care l-a înlocuit pe Ionuț Mișa, are o gaură cât fosta URSS... în CV. Primul lucru care a atras...

Național
  • Joi, 10 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Pașapoartele se schimbă... din nou

Ultima modificare fusese făcută anul trecut, când valabilitatea a fost prelungită de la 5 la 10 ani. Ministerul de Interne a cerut modificarea formei, dar și a conținutului lor. Proiectul propus de...