whatssap.jpg

WhatsApp a introdus, la final de 2017, posibilitatea de a șterge mesajele pe care le-ai trimis deja, iar acum face o schimbare la acest capitol.

Funcția de ștergere a mesajelor trimise pe WhatsApp este disponibilă de la finele lui octombrie 2017, iar acum, compania a făcut o modificare a acesteia. Până acum, aveai posibilitatea de a șterge mesajele timp de șapte minute după ce le-ai trimis.

Cei de la WABetaInfo au remarcat că, în cea mai nouă versiune de WhatsApp, crește semnificativ timpul pe care îl ai la dispoziție ca să-ți iei înapoi textele trimise la supărare, la băutură, sau în alte condiții nefaste. Acum ai o oră, 8 minute și 16 secunde să ștergi mesajele deja trimise.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Noua limită e extrem de specifică și nu pare să aibă o explicație, nici în paginile de suport ale serviciului nu găsești informații. Singura corelație relevantă este că timpul echivalează cu 4.096 de secunde, sau cu 2 ridicat la puterea 12, așa că probabil vorbim de o alegere făcută în funcție de modul de programare a aplicației.

O oră ar trebui să fie suficient timp astfel încât să iei decizia corectă, dacă este cazul, și să ștergi anumite replici dintr-o conversație. În plus, o limită sporită înseamnă că ai putea avea și conversații temporare ceva mai lungi.

WhatsApp nu are o funcție de mesagerie secretă, ca Messenger, astfel că dacă folosești chatul în mod normal, poți șterge o conversație cu ajutorul acestei funcții, ca să nu rămână urme după ce ai terminat de vorbit ce era relevant. Firește, dacă ai ceva cu adevărat sensibil de discutat, e mai indicat să nu o faci pe internet, chiar dacă poți să ștergi mesajele trimise.

sursa: playtech.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.