google doodle valentines.jpg

Ziua Îndrăgostiților este în sfârșit aici și se pare că și Google simte dragostea. Gigantul tech a prezentat un doodle la miezul nopții înfățișând o pereche de păsări pe fondul unei inimi.

Dar doodle Google nu este doar o celebrare a Zilei Îndrăgostiților. El marchează, de asemenea, a șasea zi a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Pyeongchang 2018, astfel încât veți vedea și zăpadă în fundal. Cele două păsări sunt o parte din seria Jocurilor de Iarnă pe care Google Doodle-uri le ilustrează. Jocurile prezintă animale desenate fie alb-negru sau color. Doodle-urile anterioare au prezentat un urs polar de schi, o broască țestoasă și o coțofană. Faceți clic pe Doodle astăzi și veți vedea perechea de păsări ce pare a fi pe un lac înghețat, înconjurat de vârfuri acoperite de zăpadă, iar acestea vor efectua o grațioasă reprezentație de patinaj artistic, deplasându-se într-o armonie perfectă pentru a sculpta o inimă pe gheață.

Puteți viziona episodul întreg făcând clic pe Doodle Google atunci când deschideți motorul de căutare sau în filmulețul de mai jos:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești