google doodle valentines.jpg

Ziua Îndrăgostiților este în sfârșit aici și se pare că și Google simte dragostea. Gigantul tech a prezentat un doodle la miezul nopții înfățișând o pereche de păsări pe fondul unei inimi.

Dar doodle Google nu este doar o celebrare a Zilei Îndrăgostiților. El marchează, de asemenea, a șasea zi a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Pyeongchang 2018, astfel încât veți vedea și zăpadă în fundal. Cele două păsări sunt o parte din seria Jocurilor de Iarnă pe care Google Doodle-uri le ilustrează. Jocurile prezintă animale desenate fie alb-negru sau color. Doodle-urile anterioare au prezentat un urs polar de schi, o broască țestoasă și o coțofană. Faceți clic pe Doodle astăzi și veți vedea perechea de păsări ce pare a fi pe un lac înghețat, înconjurat de vârfuri acoperite de zăpadă, iar acestea vor efectua o grațioasă reprezentație de patinaj artistic, deplasându-se într-o armonie perfectă pentru a sculpta o inimă pe gheață.

Puteți viziona episodul întreg făcând clic pe Doodle Google atunci când deschideți motorul de căutare sau în filmulețul de mai jos:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Exclusiv
  • Sâmbătă, 01 Decembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Observatorulph.ro, liderul presei online din Prahova

Observatorulph.ro conduce detașat în topul publicațiilor online din Prahova, potrivit ultimelor date de audiență furnizate de Google Analytics. Astfel, în luna noiembrie, observatorulph.ro a...

IT&C
  • Sâmbătă, 01 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Centenarul Marii Uniri, pe prima pagină Google

Gigantul Google face o surpriză frumoasă românilor cu un doodle special de ziua națională și Centenar. „O zi națională fericită, România!”, transmite Google în pagina dedicată doodle-ului creat pentru...