stiflerro-stiflerro-observatorul-ph-202.jpg

Zi de zi ne folosim de telefoane pentru că sunt cele mai la îndemână dispozitive care ne ușurează considerabil activitățile de peste zi, prin aplicațiile ce le includ. Din ce în ce mai performante, acestea cresc și în valoare, astfel că prețul unui astfel de gadget ajunge să depășească cu mult media minimă a veniturilor din țară.

Pentru că este o investiție ce are nevoie de protecție ca să ofere durabilitate, achiziționarea unor accesorii în acest sens devine o necesitate de neomis. În acest sens, stifler.ro – magazin specializat pe această ramură de piață, vine în întâmpinarea utilizatorilor, indiferent de marcă și model, cu diverse propuneri de huse, folii, baterii externe, acumulatoare, etc. Pentru a aduce un ajutor celor ce caută soluții de protecție pe măsură, iată care sunt recomandările făcute de acești specialiști.

Husa de protecție

Nimic nu este mai simplu decât deteriorarea carcasei telefonului. Se întâmplă de obicei când nu se așteaptă nimeni și de cele mai multe ori prima dată este și ultima. Orice impact puternic sau șoc la care este supus telefonul nu face decât să îl defecteze. Astfel este mai predispus unei daune totale decât unor zgârieturi sau crăpături, deși nici acestea nu sunt de omis.

Este necesară în acest sens achiziționarea unei huse rezistente și durabile, capabile să ofere protecție sporită. În acest sens modelele propuse de stifler.ro -  din poliuretan, silicon cauciucat, TPU subțire, vin ca soluții de luat în considerare.

Folia de protecție

În aceeași măsură trebuie acordată o atenție deosebită foliei. Este un alt accesoriu necesar întrucât oricând starea displayului poate fi deteriorată. Spre exemplu, pus în același buzunar cu cheile, ecranul se va zgâria fără doar și poate. Pentru că nimeni nu își dorește asta, mai ales dacă telefonul este recent cumpărat, dar nu numai, un model confecționat din sticlă securizată reprezintă cea mai bună opțiune. Este modalitatea de a vă asigura că nici măcar impactul cu solul nu va afecta integritatea telefonului.

Bateria externă

Poate că una dintre cele mai mari probleme a majorității utilizatorilor este autonomia scăzută a bateriilor. Nu rare sunt cazurile în care chiar în momentele cele mai importante aceasta se descarcă. Care este cea mai potrivită soluție în acest caz și mai ales când nu există nici o sursă de curent la îndemână pentru a conecta dispozitivul? Bateria externă este utilizată deja de publicul larg, fiind disponibilă într-o multitudine de modele. Chiar în cadrul paginii stifler.ro există variante rentabile ale produsului, disponibile celor interesați de o investiție de acest fel.

Cablurile și încărcătoarele

De asemenea de adăugat la lista de accesorii mobile de achiziționat sunt cablurile USB. Utilizate cu o frecvență mare în rândurile celor ce dețin smartphone-uri, acestea se dovedesc extrem de utile. Desigur, este important să prezinte și o calitate pe măsura pentru eficiență și fără riscul de a defecta  mufa.

De calitatea cablului, respectiv a încărcătorului depinde și cât de eficient se va realiza încărcarea bateriei. Stifler propune modele de accesorii și în ceea ce privește această categorie.

Cei interesați de achiziția unor accesorii necesare protejării dispozitivului mobil pot comanda produsele dorite la prețuri rentabile de pe site-ul menționat. 

(P)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești