stiflerro-stiflerro-observatorul-ph-202.jpg

Zi de zi ne folosim de telefoane pentru că sunt cele mai la îndemână dispozitive care ne ușurează considerabil activitățile de peste zi, prin aplicațiile ce le includ. Din ce în ce mai performante, acestea cresc și în valoare, astfel că prețul unui astfel de gadget ajunge să depășească cu mult media minimă a veniturilor din țară.

Pentru că este o investiție ce are nevoie de protecție ca să ofere durabilitate, achiziționarea unor accesorii în acest sens devine o necesitate de neomis. În acest sens, stifler.ro – magazin specializat pe această ramură de piață, vine în întâmpinarea utilizatorilor, indiferent de marcă și model, cu diverse propuneri de huse, folii, baterii externe, acumulatoare, etc. Pentru a aduce un ajutor celor ce caută soluții de protecție pe măsură, iată care sunt recomandările făcute de acești specialiști.

Husa de protecție

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nimic nu este mai simplu decât deteriorarea carcasei telefonului. Se întâmplă de obicei când nu se așteaptă nimeni și de cele mai multe ori prima dată este și ultima. Orice impact puternic sau șoc la care este supus telefonul nu face decât să îl defecteze. Astfel este mai predispus unei daune totale decât unor zgârieturi sau crăpături, deși nici acestea nu sunt de omis.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Este necesară în acest sens achiziționarea unei huse rezistente și durabile, capabile să ofere protecție sporită. În acest sens modelele propuse de stifler.ro -  din poliuretan, silicon cauciucat, TPU subțire, vin ca soluții de luat în considerare.

Folia de protecție

În aceeași măsură trebuie acordată o atenție deosebită foliei. Este un alt accesoriu necesar întrucât oricând starea displayului poate fi deteriorată. Spre exemplu, pus în același buzunar cu cheile, ecranul se va zgâria fără doar și poate. Pentru că nimeni nu își dorește asta, mai ales dacă telefonul este recent cumpărat, dar nu numai, un model confecționat din sticlă securizată reprezintă cea mai bună opțiune. Este modalitatea de a vă asigura că nici măcar impactul cu solul nu va afecta integritatea telefonului.

Bateria externă

Poate că una dintre cele mai mari probleme a majorității utilizatorilor este autonomia scăzută a bateriilor. Nu rare sunt cazurile în care chiar în momentele cele mai importante aceasta se descarcă. Care este cea mai potrivită soluție în acest caz și mai ales când nu există nici o sursă de curent la îndemână pentru a conecta dispozitivul? Bateria externă este utilizată deja de publicul larg, fiind disponibilă într-o multitudine de modele. Chiar în cadrul paginii stifler.ro există variante rentabile ale produsului, disponibile celor interesați de o investiție de acest fel.

Cablurile și încărcătoarele

De asemenea de adăugat la lista de accesorii mobile de achiziționat sunt cablurile USB. Utilizate cu o frecvență mare în rândurile celor ce dețin smartphone-uri, acestea se dovedesc extrem de utile. Desigur, este important să prezinte și o calitate pe măsura pentru eficiență și fără riscul de a defecta  mufa.

De calitatea cablului, respectiv a încărcătorului depinde și cât de eficient se va realiza încărcarea bateriei. Stifler propune modele de accesorii și în ceea ce privește această categorie.

Cei interesați de achiziția unor accesorii necesare protejării dispozitivului mobil pot comanda produsele dorite la prețuri rentabile de pe site-ul menționat. 

(P)

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.