fbpx

GooglePhotos.jpg

Pe iPhone sau iPad, un algoritm Apple îți poate crea clipuri din fotografiile tale aferente unei experiențe, câtorva zile de concediu, a unei deplasări și nu numai. Respectivele filmulețe pot fi partajate cu ușurință pe Facebook, pot fi trimise prietenilor sau postate pe orice altă rețea de socializare. Posesorii de terminale cu Android s-au bucurat de un mecanism similar începând cu finele lui 2016, chiar dacă nu era neapărat automatizat.

În trecut, inteligența artificială a gigantului din Mountain View a fost utilizată în Google Photos pentru a crea câteva clipuri tematice în ocazi speciale. La finele lui 2017, a generat un colaj de selfie-uri cu cele mai frumoase zâmbete din an pe telefoanele utilizatorilor de Android. Încercând să-ți facă viața mai ușoară, iar creațiile video mai atractive, Google a introdus în aplicația de mobil o serie de teme interesante pe care le poți accesa și de pe pagina web photos.google.com.

Pentru a accesa noile opțiuni trebuie să intri în Google Photos la secțiunea Assistant și să optezi pentru film. Mecanismul este similar pe web. După ce ai selectat o temă și persoanele sau animalele de companie dorite, Google se ocupă de restul ecuației, căutând pozele și integrând muzica. Din pâcate, sistemul nu este neapărat în timp real, dar după ce ți-ai exprimat dorința realizării unui clip, ar trebui să primești o notificare pe mobil în momentul în care s-a terminat. Nu contează dacă ai Google Photos pe Android sau iPhone, pașii urmați ar trebui să fie identici.

sursa: playtech.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro