GooglePhotos.jpg

Pe iPhone sau iPad, un algoritm Apple îți poate crea clipuri din fotografiile tale aferente unei experiențe, câtorva zile de concediu, a unei deplasări și nu numai. Respectivele filmulețe pot fi partajate cu ușurință pe Facebook, pot fi trimise prietenilor sau postate pe orice altă rețea de socializare. Posesorii de terminale cu Android s-au bucurat de un mecanism similar începând cu finele lui 2016, chiar dacă nu era neapărat automatizat.

În trecut, inteligența artificială a gigantului din Mountain View a fost utilizată în Google Photos pentru a crea câteva clipuri tematice în ocazi speciale. La finele lui 2017, a generat un colaj de selfie-uri cu cele mai frumoase zâmbete din an pe telefoanele utilizatorilor de Android. Încercând să-ți facă viața mai ușoară, iar creațiile video mai atractive, Google a introdus în aplicația de mobil o serie de teme interesante pe care le poți accesa și de pe pagina web photos.google.com.

Pentru a accesa noile opțiuni trebuie să intri în Google Photos la secțiunea Assistant și să optezi pentru film. Mecanismul este similar pe web. După ce ai selectat o temă și persoanele sau animalele de companie dorite, Google se ocupă de restul ecuației, căutând pozele și integrând muzica. Din pâcate, sistemul nu este neapărat în timp real, dar după ce ți-ai exprimat dorința realizării unui clip, ar trebui să primești o notificare pe mobil în momentul în care s-a terminat. Nu contează dacă ai Google Photos pe Android sau iPhone, pașii urmați ar trebui să fie identici.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: playtech.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png