google doodle.jpg

Jocurile Olimpice de iarnă 2018 vor începe astăzi în Coreea de Sud printr-o ceremonie de deschidere, iar cei de la Google nu puteau rata momentul să facă un doodle.

Cu ocazia fiecărui eveniment special de peste an, cei de Google încearcă să îți atragă atenția asupra faptului că s-a întâmplat ceva important în acea zi. Sistemul ca a fost introdus de către gigantul din Mountain View în urmă cu câțiva ani poartă numele de Google Doodle. De această dată, cel mai nou Doodle ne atrage atenția asupra Olimpiadei de Iarnă.

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 reprezintă ediția cu numărul 23 a evenimentului și vor avea loc în perioada 9 – 25 februarie. Majoritatea competițiilor din cadrul evenimentului se vor desfășura în localitatea Pyeongchang din Coreea de Sud și în împrejurimi. Pe lângă faptul că evenimentul este unul foarte important pentru fanii sporturilor de iarnă, va intra în istorie ca fiind prima ediție organizată pe teritoriul Asiei continentale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La olimpiada din acest an vor participa concurenți din aproximativ 100 de țări. Vor exista 102 probe individuale în 15 sporturi diferite de iarnă. Ceremonia de închidere a evenimentului va avea loc pe 25 februarie.

sursa: playtech.ro