galaxy s9.jpg

Samsung Galaxy S9 va fi lansat curând, iar acum știm și când ar urma să fie dezvăluit publicului noul flagship, scrie Playtech.ro

Data de lansare a viitorului telefon a fost speculată îndelung, fără să avem detalii concrete cu privire la momentul când va fi dezvăluit smartphone-ul. 

Ce se știa deja este că telefonul va fi lansat mai devreme decât modelul anterior, astfel că rămân doar câteva variante de luat în calcul: una în care Samsung Galaxy S9 este dezvăluit la Mobile World Congress 2018 și a doua, în care telefonul este prezentat în cadrul unui eveniment separat, până atunci.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citiți mai multe aici


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.