gettyimages-846148982.jpg

Așteptat cu mare interes și lansat ca vârf al tehnologiei de la Apple, noul Iphone X are probleme. Reprezentanții companiei susțin că vin cu o soluție.

Cei care locuiesc în zone mai reci, s-au confruntat deja cu problema noului iPhone. Ecranul nu mai răspunde la comenzi când temperaturile sunt reduse. Defecţiunea apare brusc atunci când utilizatorii ies afară şi se dispare miraculos atunci când aceştia revin în casă.

Site-ul oficial Apple menţionează, în ceea ce priveşte temperaturile, că dispozitivele sale funcţionează în condiţii optime atunci când temperatura este cuprinsă între 0 şi 35 de grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Compania americană a emis un comunicat în care spune că este la curent cu această problemă şi că rezolvarea va veni cu ocazia viitorului update al sistemului de operare.

Nefuncţionarea la temperaturi reduse nu este singura problema pe care cei care au achiziţionat deja un iPhone X s-au lovit. Un număr restrâns de utilizatori s-au plâns de faptul că ecranul afişează permanent o dungă verde, ceea ce poate fi un defect de producţie.

sursa news.ro

viewscnt