whatsapp nou.jpg

Serviciul de mesagerie WhatsApp vrea să lanseze un nou serviciu, destinat exclusiv businessurilor, care va putea fi utilizat și pe telefoanele fixe. Mai multe informații legate de noua aplicații au fost scurse în presă, relatează The Independent.

Noua aplicație WhatsApp Business va fi instalată separat de cea veche și va putea fi utilizată de către antreprenori, pentru a ține legătura mai ușor cu partenerii lor de afaceri.

Astfel, acestora le va fi mai simplu să separe conversațiile private de cele profesionale. În plus, WhatsApp vrea să ofere o funcție care să permită conectarea aplicației la telefonul fix. Practic, în aplicație va apărea automat numărul de fix la care antreprenorul poate fi contactat, iar mesajele vocale și scrise primite pe acest număr vor putea fi accesate și de pe telefonul mobil.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

WhatsApp Business va fi asemănătoare cu aplicația WhatsApp, însă va introduce două secțiuni diferite în meniul de setări: Statistici și Business Settings. Statisticile vor arăta numărul total de mesaje trimise, primite și citite, în timp ce a doua secțiune permite customizarea profilului și trimiterea de mesaje automate în afara orelor de program sau în concediu.


IT&C
  • Joi, 14 Iunie 2018
  • De Marius Nica

A picat Whatsapp. UPDATE

În această dimineață, mesajele trimise pe whatsapp nu au ajuns la utilizatori, fie că au fost transmise sub formă de text sau de imagini. Problemele au fost raportate începând cu ora 8:00 A.M.....

Viața Prahovei
  • Miercuri, 13 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante la CSM Ploiești

Clubul Sportiv Municipal Ploiești, din subordinea Consiliului Local, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multor funcții contractuale vacante. Astfel, potrivit...