iphone-x.jpg

Apple şi-a prezentat marţi seară noile produse, cel mai important eveniment al companiei din ultimii ani. În cadrul unui eveniment organizat pentru prima oară în cadrul Steve Jobs Theater, noul sediu încă nefinalizat al companiei, Apple a prezentat trei modele noi de iPhone.

 

Două dintre acestea, iPhone 8 şi iPhone 8 Plus sunt upgrade-uri ale modelelor vechi, care păstrează acelaşi design, dar beneficiază de componente superioare. Cel de-al treilea, iPhone X, beneficiază de un design nou şi o serie de caracteristici care-l diferenţiază de celelalte telefoane Apple.

Pentru prima oară din 2014 încoace, Apple vine cu un design nou, după ce trei ani la rând, iPhone 6, iPhone 7 şi iPhone 7S au folosit acelaşi desen. iPhone X este dominat de ecranul care acoperă un procent mai mare din suprafaţa dispozitivului decât până acum.

continuarea pe news.ro AICI

 

 

IT&C
  • Marți, 23 Ianuarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Apple ar putea renunţa la producţia iPhone X

Apple ar putea renunţa la producţia iPhone X, care ar urma să fie înlocuit de un alt model cu însuşiri asemănătoare, dar mai ieftin. Potrivit Forbes, acest lucru se va întâmpla vara aceasta, iar...