aboneaza-te la ziarul fara reclame

whatszap.jpg

Magia WhatsApp constă în actualizările constante formate din funcții utile și detalii care îți fac viața mai ușoară, iar noua versiune nu se dezice de la acest trend.

În iulie, au ajuns online detalii referitoare la desfășurarea sesiunilor de videochat în fereastră prin intermediul WhatApp. Respectivul concept te ajută să te vezi cu persoane de la capătul firului, dar, în același timp, să-i scrii câteva cuvinte. Eventual, în format video poți interacționa cu o persoană, în timp ce în format text poți răspunde unor întrebări de la alt individ.

În contextul în care petrecem foarte mult timp în aplicații de chat, se întâmplă de multe ori să te lovești de o situație în care ești nevoit să interacționezi cu mai multe persoane simultan. Din acest motiv, utilitatea noii funcții introduse de WhatsApp este evidentă.

Practic, odată cu lansarea noii versiuni a programului pentru Android, WhatsApp nu te mai obligă să închizi o sesiune de videochat sau să o pui pe pauză pentru a răspunde la un mesaj. În schimb, este suficient să reduci dimensiunea ferestrei de dialog de la întregul ecran la o fereastră.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prezența noii funcții în WhatsApp a fost confirmată de Android Police. Pentru a profita de ea, ai nevoie de varianta 2.17.323 de WhatsApp pentru Android care este deja disponibilă în Google Play. Din păcate, posesorii de iPhone-uri sunt nevoiți să mai aștepte o perioadă până când vor putea profita de aceeași funcționalitate.

Prin intermediul aceleeași versiuni noi de WhatsApp, utilizatorii își pot defini mesaje de stare in-app doar în format text. Cei care vor să profite de noutățile detaliate mai sus, trebuie să-și actualizeze progrămelul de chat.


IT&C
  • Vineri, 25 Mai 2018
  • De Georgiana Kelemen

De astăzi scăpăm de mail-uri și SMS-uri nedorite

  De astăzi ar trebui să ne simţim mai în siguranţă atunci când vine vorba de protecţia datelor distribuite online. A intrat în vigoare, la nivelul Uniunii Europene, noul Regulament privind Protecția...