galaxys8

Noul flagship al celor de la Samsung, Galaxy S8, continuă să fie pe buzele tututor pasionaților de domeniu și acest lucru nu se va schimba până la lansarea oficială. Evan Blass, un cunoscut vlogger american și reporter specializat în mobile pentru VentureBeat, a publicat pe contul de Twitter o fotografie cu ceea ce, spune el, este noul model al sud-coreenilor.

 

Pe lângă imaginea postată pe Twitter, Blass a publicat și un articol în VentureBeat în care vorbește despre specificațiile tehnice ale noului model Samsung cât și data de lansare. Astfel, cele două modele(Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus) vin cu ecrane QHD Super AMOLED de 5.8 și 6.2 inci care acopera 83% din corpul telefonului. Din cauza dimensiunii lor neobișnuite noile modele se abata ușor de standarul industriei de 16:9. De asemenea, ambele modele au în continuare afișare „edge” care se curbează spre în jos pe ambele părți ale telefonului.

Consumul de energie a fost îmbunătățit și va avea un rol determinant - în pofida creșterii cu mult a dimensiunilor afișajului, capacitatea bateriei este de 3000mAh și 3500mAh. Ambele modele vor avea 4GB de RAM.

 

Citește continuarea pe digi24.ro