incarcare wireless

Energysquare, un startup francez, a creat un nou tip de tehnologie care poate adăuga funcția de încărcare wireless pentru aproape orice dispozitiv.

 

Compania a lansat o campanie de strângere de fonduri pe platforma Kickstarter în mai 2016 și promite să înceapă livrarea produsului în primele luni ale acestui an.

Energysquare propune un sistem din două elemente care include un pad de încărcare și un sticker care se lipește de dispozitivul mobil. Stickerul include două puncte metalice(electrozi) și o mufă USB care se introduce în portul de încărcare al telefonului. Tot ce trebuie să mai faceți este să plasați telefonul pe pad și acesta se va încărca wireless.

 

Spre deosebire de tehnologia disponibilă până în prezent, bazată pe inducție electromagnetică, francezii propun un dispozitiv bazat pe conductivitate electrică, permițând încărcarea mai multor dispozitive simultan. Singurul dezavantaj al soluției propuse de Energysquare este acela că blochează portul de încărcare al telefonului.

Produsul lansat de francezi costă 89 de dolari și include un pad și cinci stickere.

Sursa: digi24.ro

 

Național
  • Duminică, 24 Septembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Pericolul din spatele creditelor online

Creditarea se mută uşor, uşor în mediul online. Din faţa calculatorului românii pot obţine împrumuturi şi de 90.000 de lei în numai 15-20 minute, fără a pune piciorul într-o bancă. Analiştii le...